SzolgáltatásainkRendszerbevezetés


Egy rendszer használatának legfontosabb eleme a bevezetés. Bevezetés nélkül nincsen rendszerhasználat. Egy jól működő integrált megoldás megtervezéséhez és megvalósításához elengedhetetlen az igények pontos, precíz felmérése és az azokhoz kapcsolódó folyamatok lehető legrészletesebb megismerése. Egy SziTa’R Rendszer bevezetés valódi csapatmunka, ezért ehhez mindkét fél teljes elköteleződésére és magas szintű vezetői projekttámogatására szükség van. Szakembereink a gördülékeny együttműködés és hatékony kommunikáció érdekében mindenben ügyfeleink rendelkezésére állnak, így minden lehetőség adott ahhoz, hogy a rendszerbevezetés sikeres projektként valósuljon meg és egy bizalmon alapuló kapcsolat jöjjön létre a két fél között. Termékeink bevezetésén felül vállalunk idegen rendszerekkel kapcsolatos bevezetési- integrációs feladatok ellátását is.

Az általunk kínált rendszerbevezetés jellemző lépései a következők:

 • Folyamatfelmérés
 • Igényfelmérés
 • Folyamat-optimalizálás
 • Tervezés
 • Fejlesztés és testreszabás
 • Implementáció
 • Tesztelés
 • Installáció
 • Oktatás
 • Éles üzemi támogatás
 • Továbbfejlesztések.

 


Egyedi fejlesztések


Cégünk szakembergárdájának és az elmúlt évtizedek tapasztalatainak köszönhetően szinte bármilyen egyedi fejlesztési igényt képesek vagyunk megvalósítani. Megbízóink speciális igényei és elvárásai alapján olyan innovatív megoldásokat alakítottunk ki, melyek a stratégiai gondolkodást és a hatékonyság növelését támogatják. A fejlesztés történhet a SziTa'R rendszer bővítésével, vagy teljesen új területfüggetlen megoldások létrehozásával. Ilyen speciális megoldásaink között szerepel oktatási rendszer, iparági egyszerűsített megoldás, mobil ügynöki rendszer és jogosultságkezelő felület.


Adattisztítás


Az üzleti siker egyik kulcstényezője a vállalati adatvagyon, és az arra épülő információbázis minősége. Az üzletmenetre, a vállalat ügyfél- és termékkörére vonatkozó információk csak akkor értékesek, ha pontosak, teljes körűek, megbízhatóak és naprakészek.

Az adatbázisokban található nem megfelelő minőségű, helytelen értékeket tartalmazó adatok javítására, "tisztítására", a helyes értékek meghatározására algoritmikus vizsgálatot és referencia adatbázis használatán alapuló eljárást alkalmazunk. Adattiszítási módszereink: névtisztítás, címtisztítás, telefonszám tisztítás, e-mail címek tisztítása, okmányazonosító tisztítása.

Adatmigráció


Az informatikai rendszerek legértékesebb eleme az adat, ezért a SziTa'R Rendszerek és más cégünktől független rendszerek bevezetésének és későbbi alkalmazásának sikerességét alapvetően meghatározza a feltöltött adatok minősége. Az informatikai rendszerek üzembe helyezésekor jelentkezik egy egyszeri, nagy volumenű adatmigrációs igény, amikor az új rendszert fel kell feltölteni a meglévő rendszeradatokkal. Az adatmigráció forrás adatai általában különböző helyeken, különböző formátumokban, állnak rendelkezésre. A különböző adatforrások összehangolása, az esetleges ellentmondások megszüntetése és a hibamentes adatbázis-építés az adat migrációs folyamat legfontosabb elemei.


Rendszergazdai szolgáltatás


Szolgáltatásunk keretein belül informatikai támogatást és a vállalati folyamatok által támasztott információ-technológiai megoldásokat szállítunk partnereink számára. Célunk, hogy vállalkozása életében az informatikai eszközök és szolgáltatások  rendszere észrevétlenül támogassa Önt.

Rendszergazdai szolgáltatásunk elemei:

 • Azonnali telefonos segítségnyújtás
 • Azonnali távsegítség nyújtása (távoli asztal kapcsolattal)
 • Tanácsadás
 • Dedikált kapcsolattartó biztosítása
 • Szerver távfelügyelete
 • Heti egy alkalommal (hibától függetlenül) helyszíni kiszállás, karbantartás
 • Adatmentés, archiválás – biztonsági mentések biztosítása
 • Számítógépek komplex karbantartása
 • Vírus és spyware keresés, irtás
 • Hálózat karbantartása, bővítése
 • Hardveres hibaelhárítás, helyszínen illetve szervizünkben
 • Operációs rendszer és egyéb szoftverek telepítése, frissítése és beállítása
 • Megosztások, jogosultságok és hozzáférések beállítása
 • Új számítástechnikai eszközök igény szerinti beszerzése, üzembe helyezése.

 

 


Hardverbeszerzés


Cégünk a SziTa'R Rendszerekhez kapcsolódó hardverbeszerzéseken felül vállalja az Ön igényeinek megfelelő számítógépek, hálózatok beszerzését, kialakítását a tervezéstől egészen a beüzemelésig. A beszerzések során minden körülmények között szem előtt tartjuk a megbízhatóságot, a megfelelő ár-érték arányt, az időtállóságot és természetesen a biztonságot is.


SziCloud


Privát felhő szolgáltatásunk részeként meglévő partnereink részére biztosítunk egy biztonságos SSL titkosítással ellátott, a fontos dokumentumok, fotók mentésére szolgáló tárterületet, melyről több időfázisban (a hét napjain) automatikus mentéseket készítünk. A felhő alapú tárhelyek egyre fontosabbá válnak mindennapjainkban, hiszen ha helyhiánnyal az asztali gépünk esetében nem is küzdünk, kifejezetten fontos, hogy bizonyos dokumentumokat bármelyik időpillanatban meg tudjunk nyitni akár mobilról is, ehhez pedig az kell, hogy ezek központi helyen legyenek elérhetőek.


Sérülékenység vizsgálat, Etikus hackelés, IT biztonság


Az ügyfél által megadott szerverek, hálózatok szolgáltatásait, sérülékenységét térképezzük fel etikus hacker szakembergárdánk segítségével, speciális módszertan alkalmazása mellett. Vizsgálati lehetőségeink: Black box vizsgálat, Gray box vizsgálat, White box vizsgálat. A sérülékenység vizsgálatok során feltárjuk az ismert sérülékenységeket. A vizsgálatok eredményéről részletes jelentést készítünk a megbízóval leegyeztetett ütemezésnek megfelelően.


Elastic Bevezetés, Támogatás


Cégünk kollégái Banki partnerek részére végeznek Elastic rendszertervezést, kivitelezést és támogatást.

ElasticSearch: egy lucene alapú, nagyrészt nyílt forráskódú, és részben ingyenes, java nyelven készült dokumentumszerver. Rest API felülete van, json formában szolgáltat adatokat. Nagy mennyiségű, előre nem definiált struktúrájú adat tárolására és visszakeresésére szolgál.

LogStash: A LogStash egy Ruby alkalmazás, adatok transzformációjára szolgál. Célja, hogy az ElasticSearch felé menő adatokat a megfelelő formára transzformálja. Nagyon sokféle adatforrásból tud adatot olvasni, nem algoritmikusan, hanem statikus konfigurációval meghatározva.

Kibana: A Kibana egy SPA alkalmazás, szintén nyílt forráskódú, az ElasticSearch adatbázis felhasználók igényeire szabható dashboard jellegű felülete. Tartalmaz sok eszközt az ad-hoc jellegű lekérdezéstől, a előre elkészített irányítópult felület kialakításához.

Beats: A Beats pedig a Logstash által nehezebben vagy nem jól megoldható adatforrásokból tudja kinyerni az adatokat.