Rólunk


Informatika - 30 év tapasztalatával, a 30-asok lendületével


A Szitár-Net Kft. 2014-ben alakult családi vállalkozás, amelyben szerencsésen működik együtt a 30-as éveikben járók lendülete és a 30 éves informatikai tapasztalat, fejlesztéseinkben és szolgáltatásaink színvonalában is ez tükröződik.

Cégünk alapértéke a hosszú távú gondolkodásmód. Küldetésünk olyan, innovatív szolgáltatások nyújtása,  fejlesztése, amelyek hozzásegítik ügyfeleinket üzleti sikereik eléréséhez. Partnereink olyan vállalkozások, akik hisznek a fejlődésben és nem elégednek meg az átlagossal, szükségük van egyedi megoldásokra.

Fő termékünk a saját fejlesztésű SziTa’R Vállalatirányítási- és Termelésirányítási Rendszer, melyben szintén tükröződik a fejlesztőink 30 éves programozói tapasztalata, valamint ügyviteli és fejlesztői környezetekben szerzett ismereteik.

A SziTa'R Vállalatirányítási Rendszer megalkotásakor egy felhasználóbarát, sokrétű termék létrehozása volt a cél, amely alapul szolgál a vállalkozások sikeres működéséhez. A rendszereink szerteágazó tevékenységű ügyfélkörben (termelő vállalatok, nagy és kiskereskedelmi cégek, pénzintézetek, mezőgazdasági vállalkozások, szolgáltató szervizek-szalonok, építőipari és üzletház üzemeltető vállalkozások, multinacionális cégek) vizsgáznak sikerrel. A különböző területekről érkező megkeresések és az így szerzett tapasztalatok nagymértékben hozzájárulnak folyamatos fejlődésünkhöz.

A rendszerünk értékesítése, bevezetése mellett széleskörű informatikai szolgáltatással segítjük partnereink sikeres fejlődését, ilyen szolgáltatásaink: informatikai-ügyviteli szaktanácsadás, rendszerintegráció, rendszergazdai szolgáltatás, hálózatépítés, hardverbeszerzés, adattisztítás, adatmigráció, adattárház rendszer, egyedi fejlesztések.

Minősített beszállítói státuszunknak köszönhetően több kelet-magyarországi informatikai rendezvényre meghívást kapunk kiállítóként és előadóként egyaránt.

Ezen a linken egy nyíregyházi előadásunkat érhetik el.