Finanszírozás


GINOP-1.2.10-19 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI MODERNIZÁCIÓJÁNAK TÁMOGATÁSA !!!!FRISS!!!!


A felhívás feltételesen visszatérítendő támogatási formában 2 milliárd forintos keretösszeggel megjelent meg a "Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása " című pályázati felhívás, mely keretein belül új eszközöket, gépeket, technológiai rendszereket szerezhetnek be a vállalkozások akár 40 millió forint vissza nem térítendő támogatással. A támogatási kérelmek benyújtására 2019. november 21. és 2020. február 13. között van lehetőség.

A pályáztaban elszámolható költség a termelésirányítási rendszer, valamint az új eljárási formához kapcsolódó eredményességi mérésnél plusz 10 pontot ad a SziTa'R Termelésirányítási Rendszer.

A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS PEDIG ITT ÉRHETŐ EL.

 

VÁLLALATI KOMPLEX INFOKOMMUNIKÁCIÓS ÉS MOBILFEJLESZTÉSEK, FELHŐALAPÚ ONLINE ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK TERJESZTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA - GINOP-3.2.2-8.2.4-16


A felhívás vissza nem térítendő támogatás és kölcsön együttes biztosítása révén a vállalkozások hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését kívánja elősegíteni a belső vállalati folyamatok hatékonyságának, a vállalatok közötti üzleti kapcsolatok, a hálózatbiztonság és a szolgáltatások minőségének javításán, a hatékony tudásmenedzsment érdekében a különböző vállalatirányítási és egyéb üzleti (vezetői döntéstámogató és információs, elektronikus iratkezelési, ellátási és ügyfélkapcsolati, csoportmunka, távmunka stb.) rendszerek, megoldások bevezetésén és összehangolásán, a felhőalapú (IaaS, PaaS és SaaS) és egyéb online elérhető üzleti szolgáltatások bevezetésének és használatának ösztönzésén keresztül.

A MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJÁRÓL ÉS A PLUSZ KEDVEZMÉNYRŐL RÉSZLETESEN ITT OLVASHAT!
A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS PEDIG ITT ÉRHETŐ EL.